Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Who knows...?

Και να λοιπόν η δική μου σειρά να φτιάξω ένα blog. Ούτε που ξέρω πως δουλεύει αυτός ο διάολος, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια... Εξάλλου, βλέπω όλο τον κόσμο να έχει το δικό του blog! Κάτι σαν το facebook ας πούμε, αν δεν έχεις είσαι οπισθοδρομικός!
Η πρώτη μου ανάρτηση δε θα είναι κάτι το φαντασμαγορικό, τα πυροτεχνήματα κ τα μπαλέτα τα αφήνω για την πορεία!
Σκοπός αυτού του blog είναι να ξεδίνω! Να σχολιάζω αυτά που μου κάνουν εντύπωση, να τα χώνω σε όποιον με έχει πειράξει-ανώνυμα εννοείται!!! Δε θα θίξω ονομαστικά κανένα, απλά θα δίνω κ σε άλλους να καταλάβουν πόσο μαλάκας κόσμος κυκλοφορεί ή -γιατί όχι;- να βλέπουν κ άλλοι ότι μέσα στη μαλακία που μας περιτριγυρίζει υπάρχουν κ εξαιρέσεις!
Εντάξει, δεν είμαι πάντα τόσο ξινή κ κακιασμένη... Να το ξεκαθαρίσω από τώρα. Δέχομαι τους όρους παλαβή, τρελή, μυστήρια. Ναι, δηλώνω ευθαρσώς ότι τα 3 τελευταία αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μου. Εξάλλου, όπως ήδη έχετε καταλάβει είμαι γυναίκα κ αυτά δε χαρακτηρίζουν μόνο εμένα αλλά κ πολλές γυναίκες ακόμα.
Καλή μου αρχή!
Φυσικά κάθε σχόλιο είναι δεκτό κ είμαι πρόθυμη για διάλογο. Αρκεί να μη μου τη σπάτε κ πολύ κ είστε επίμονοι, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η υπομονή μου παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Ντουμπάι κ δε σας εγγυώμαι τίποτα! :Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου