Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Κ όμως είμαι ακόμα εδώ...

...Κι αυτό το καλοκαίρι, που λέει και το τραγούδι! Τι μου κάνετε; Η αλήθεια είναι ότι το ψιλοπαράτησα το blog, όπως ακριβώς είχα προβλέψει από τη μέρα που το ξεκίνησα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθώ τι γίνεται όμως. Απλά δεν είχα έμπνευση.
Εκτός από έμπνευση δεν είχα και χρόνο. Μια η πρακτική, μέχρι να μπω σε ένα ρυθμό ήρθε και η εξεταστική. Η εξεταστική τελείωσε επιτέλους, ήρθε όμως το καλοκαίρι. Ή τουλάχιστον έτσι αρχίζω να νομίζω. Γιατί δεν είναι καιρός αυτός, κακά τα ψέματα.
Αυτό είναι ένα άσκοπο post απλά για να μπω και πάλι σε ρυθμούς, λέμε τώρα. Μου φαίνεται περίεργο βέβαια να κάνω ανάρτηση τέτοια ώρα, γιατί πριν που είχα βγει κόντεψα να κοιμηθώ όρθια κ από τη στιγμή που ξάπλωσα δε μπορώ να κλείσω μάτι! Κι έχω και πρωινό ξύπνημα... Το οποίο δε συνηθίζεται το άτιμο. Και στις 9 το βράδυ να κοιμηθώ, στις 7 δε μπορώ να ξυπνήσω! Μου φαίνεται πρέπει να πάω στην Ικαρία να ζήσω!
Τελοσπάντων, να μη μακρηγορώ. Μάλλον ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω, όμως θα επιστρέψω σύντομα. Κι αυτό είναι απειλή, χιχιχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου